Muscatdruiven

Muscatdruiven wordt beschouwd als druiven.

Alternatieve naam: muskaatdruiven.

Zoek naar muscatdruiven in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met muscatdruiven in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste muscatdruiven recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient muscatdruiven:

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / nagerecht uit Morito:

Marianna's druivencompote

Ingrediënten:
citroensap, griekse yoghurt, labneh, muskaatdruiven, sultanadruiven, water en witte basterdsuiker

Keuken:
Grieks
Soort:
fruit / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Drank (alcoholisch) / dranken / diner / nagerecht / dessert / drinken uit De Joodse keuken:

Vruchten op brandewijn

Ingrediënten:
brandewijn, kersen, muskaatdruiven, reine-claudes en suiker

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
vegan / fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Fazant met druiven

Ingrediënten:
cayennepeper, fazant, muskaatdruiven, peper, sinaasappelen, vetstof, witte druiven, witte wijn en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Witte gazpacho - ajo blanco

Ingrediënten:
blanke amandelen, ijswater, knoflook, muskaatdruiven, olijfolie, oud witbrood, sherryazijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Stroperige muskaatdruiven

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, kippenbouillon, muskaatdruiven, rode ui, sherryazijn en sherry pedro ximenez

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit / chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Janine Bruinooge - Jam, gelei, confituur

Bijgerecht uit Jam, gelei, confituur:

Druivengelei

Ingrediënten:
citroen, fruit, geleisuiker, muskaatdruiven en pectinepoeder

Soort:
schuim/mousse/gelei / zoet / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Libanese arak

Ingrediënten:
anijszaad en druiven

Keuken:
Libanees / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan / likeuren en gedestilleerd