ei/omelet/frittata

Zoek naar ei/omelet/frittata in jouw eigen kookboeken

Ei/Omelet/Frittata koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Artisjokkenomelet

Ingrediënten:
artisjok, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Ontbijt / lunch uit Alle smaken van de regenboog:

Omelet met ham & kaas

Ingrediënten:
boter, ei, ham en parmezaanse kaas

Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor dadar sedip (Omelet met groenten en garnalen)

Ingrediënten:
champignons, ei, garnalen, ketjap manis, knoflook, paprika, peper, prei, selderij, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Mushroom Omelet: Scrambled Egg Foam with Mushroom Puree, Omelet Base and Mushroom Marmalade

Ingrediënten:
bieslookbloemen, bruine kippenjus, geklaarde bruine boter, omeletbasis, paddestoelenbouillon, paddestoelenmarmelade, paddestoel en ei

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor dadar boemboe tegal (Pikant gekruid roerei)

Ingrediënten:
citroensap, ei, peper, sambal oelek, trassi, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor peniki tjililitan (Eieren in pittig gekruide saus)

Ingrediënten:
djahé, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, peper, sambal oelek, trassi, ui, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Omelet Poulard

Ingrediënten:
boter, ei, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Sous Vide Glazed Pearl Onion

Ingrediënten:
olijfolie, parelui en water

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor masak Bali (Eieren in gekruide saus uit Bali)

Ingrediënten:
azijn, ei, ketjap manis, knoflook, salam, sambal oelek, trassi, ui en water

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor stenga radja (Halve gevulde eieren)

Ingrediënten:
djinten, ei, half-om-halfgehakt, knoflook, selderij, trassi en ui

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor dadar oedang dan ham (Omelet met garnalen of ham)

Ingrediënten:
ei, garnalen, ham, peper, selderij, ve-tsin en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor dadar issi Bandoeng (Omelet met gehakt uit Bandoeng)

Ingrediënten:
djahé, djinten, ei, half-om-halfgehakt, knoflook, peper, prei, selderij, trassi, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor reboeng (Eieren met bamboe en ham)

Ingrediënten:
achterham, bamboescheuten, boter, ei, eidooier, ketjap manis, maïzena, peper en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor piendang (Eieren in pittige saus)

Ingrediënten:
asem, ei, ketjap manis, knoflook, miso, sambal oelek, trassi en ui

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Spaghettifrittata gevulde met tomaat, mozzarella en ham

Ingrediënten:
boter, ei, extra vergine olijfolie, gekookte ham, mozzarella, parmezaanse kaas, peterselie, pruimtomaten in blik, spaghetti, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / lunch / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Hollandse omelet

Ingrediënten:
gerookte zalm en omelet

Keuken:
Nederlands
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

French Poached Scrambled Eggs with Mushrooms

Ingrediënten:
beukenzwam, boter, crème fraîche, eidooier, eiwit, lente-ui, paddestoelenjus, pancetta en volle melk

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

French Scrambled Eggs

Ingrediënten:
boter, eidooier, eiwit en volle melk

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Frittata

Ingrediënten:
eidooier, eiwit, olijfolie, taleggio en volle melk

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Omelet chasseur

Ingrediënten:
champignons, kippenlever, madeirasaus en omelet

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Struisvogeleieren - uova di struzzo

Ingrediënten:
struisvogelei

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Omelet Base

Ingrediënten:
albuminepoeder, ei, eidooier, eidooierpoeder, paddestoel en room

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Scrambled Egg Foam

Ingrediënten:
boter, ei, eidooier en volle melk

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Lunch uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Uitsmijter

Ingrediënten:
brood, ham, kaas, peper, rosbief, ei en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / nagerecht uit Culinaria España:

Amandelcrème ´smaakt mij goed´ - bienmesabe

Ingrediënten:
citroenrasp, gemalen amandelen, kaneel, scharreleidooier en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / nagerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Custard in pompoen of kokosnoot - sangkaya fak thong of sangkaya ma-prow

Ingrediënten:
ei, jasmijnessence, kokosroom, nam taan peep, palmsuiker en winterpompoen

Keuken:
Thais
Soort:
ei/omelet/frittata