ei/omelet/frittata

Zoek naar ei/omelet/frittata in jouw eigen kookboeken

Ei/Omelet/Frittata koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Artisjokkenomelet

Ingrediënten:
artisjok, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Ontbijt / lunch uit Alle smaken van de regenboog:

Omelet met ham & kaas

Ingrediënten:
boter, ei, ham en parmezaanse kaas

Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor petis (Gekruide eieren in petissaus)

Ingrediënten:
citroensap, ei, javaanse suiker, knoflook, laos, olie, petis oedang, salam, sambal, santen, sereh, trassi, ui en water

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Foe yong hai (Chinese omelet met groenten)

Ingrediënten:
boter, ei, garnalen, knoflook, krab, olie, prei, rode ui, selderij, taugé, ve-tsin, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Chinees
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Omelet uit de Vogezen

Ingrediënten:
double cream, ei, gerookte ham en gruyère

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Heet-zure duizendjarige eieren

Ingrediënten:
chilipeper, chinkiangazijn en duizendjarige eieren

Keuken:
Chinees
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Roerei

Ingrediënten:
boter, ei, mayonaise, melk en room

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Geroerbakte eieren met gele bieslook (Jiu Huang Chao Ji Dan)

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, chinese bieslook, ei en olie

Keuken:
Chinees
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Oeufs en Meurette: Liquid Center Duck Egg with Preserved Cinnamon Cap Mushroom, Sous Vide Glazed Pearl Onion, Constructed Red Wine Glaze, Bacon Chip and Brioche Toast

Ingrediënten:
baconchips, bieslook, eendenei, geconstrueerde rode wijnglazuur, brioche, ingemaakte rode zwavelkoppaddestoelen, kervel en parelui

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Constructed Red Wine Glaze

Ingrediënten:
appelzuur, bosbes, boter, bramen, eikenhoutchips, fructose, pekel van ingemaakte kalamata-olijven, tanninepoeder, tartaarzuur en verjus

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Bacon Chip

Ingrediënten:
esdoornsiroop, gerookte bacon, glucosesiroop de40, isomalt, sorbitol en water

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Confit Egg-Yolk Puree

Ingrediënten:
champagne-azijn, eidooier en glucosesiroop de40

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Oeufs a la moutarde

Ingrediënten:
crème fraîche, ei, mosterd, parmezaanse kaas en sauce moutarde

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Frittata met tomaat, ui en basilicum

Ingrediënten:
basilicum, boter, ei, extra vergine olijfolie, parmezaanse kaas, pruimtomaten, pruimtomaten in blik, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata

Recept uit delicious. magazine - 2007-02:

Kwarteleitjes, verborgen

Ingrediënten:
kwarteleitjes

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Gepocheerd ei

Ingrediënten:
azijn, ei en peterselie

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata

Lunch / lunchgerecht van Thomas de Beer:

In glas gestoomd ei met getruffelde spinazieroom

Ingrediënten:
bloem, boter, boterolie, eieren, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, room, sjalot, spinazie, truffelboter en zuurdesembrood

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Egg Blossom

Ingrediënten:
eendenvet, ei, olijfolie en truffelolie

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Softboiled eggs

Soort:
ei/omelet/frittata

Lunch / lunchgerecht van Thomas de Beer:

Ei benedict met spinazie

Ingrediënten:
bladspinazie, boter, cayennepeper, citroensap, eidooier, eieren, gekookte ham, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, toast en witte wijnazijn

Soort:
ei/omelet/frittata

Lunch / lunchgerecht van Thomas de Beer:

Parmezaan-omelet met kerstomaat, avocado, chorizo en rucola

Ingrediënten:
avocado, boter, chorizo, eieren, kerstomaat, olijfolie, parmezaanse kaas, room, rucola, suiker, voorjaarsui en zonnebloemolie

Soort:
ei/omelet/frittata

Lunch / lunchgerecht van Thomas de Beer:

Kruidenspiegelei met spek

Ingrediënten:
bacon, bieslook, boter, daslook, eieren, fleur de sel en peterselie

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Frittata met gebakken uien en aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, boter, ei, parmezaanse kaas, plantaardige olie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Frittata met pasta

Ingrediënten:
boter, ei, parmezaanse kaas, peterselie, spaghetti, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Frittata met sperziebonen

Ingrediënten:
boter, ei, parmezaanse kaas, sperziebonen, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Pickled Quail Eggs

Ingrediënten:
aleppochilivlokken, champagne-azijn, dillezaad, geel mosterdzaad, kwartelei, roze peperkorrels, selderijzaad, suiker, water, witte peperkorrels, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
ei/omelet/frittata