ei/omelet/frittata

Zoek naar ei/omelet/frittata in jouw eigen kookboeken

Ei/Omelet/Frittata koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Artisjokkenomelet

Ingrediënten:
artisjok, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Ontbijt / lunch uit Alle smaken van de regenboog:

Omelet met ham & kaas

Ingrediënten:
boter, ei, ham en parmezaanse kaas

Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Lunch / buffet / bijgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Frittata van pompoen en boerenkool

Ingrediënten:
boerenkool, eieren, rozemarijn, ui, kwark, olijfolie, pijnboompitten, pompoen, knoflook en tijm

Keuken:
Hollands
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / lunch / voorgerecht uit Fratello & Sorella:

Frittata verde di menta - Groene omelet met munt

Ingrediënten:
ei, munt, olie, paneermeel en peterselie

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Boerenomelet

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, citroenkruid, dille, dragon, ei, koriander, peper, peterselie, spek, tomaat, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Sandra Bekkari en Beeld Ambassadeurs - Fast Food

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Fast Food:

Baveuse omelet met tomaat en grijze garnalen

Ingrediënten:
bieslook, ei, gemengde slasoorten, grijze garnalen, havermelk, kerstomaat en sjalot

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Sneeuweieren - oeufs à la neige

Ingrediënten:
ei, vanillestokje, volle melk, water en witte basterdsuiker

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / voorgerecht uit A propos bistro:

Aspic uit mijn jeugd

Ingrediënten:
beenham, ei, gelatine, kervel, kippenbouillon, peper en tomaat

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Noel Cottrell, D. Pieters en M. Cottrell - Sushi, lekker en eenvoudig

Recept uit Sushi, lekker en eenvoudig:

Zoete omeletrolletjes

Ingrediënten:
droge witte wijn, ei, olie, sake, sojasaus, suiker, water en zout

Keuken:
Japans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Freeze-Dried Egg Yolk

Ingrediënten:
ei

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Lunch / lunchgerecht uit Het spirelli kookboek:

Frittata met courgette, feta en munt

Ingrediënten:
courgette, ei, feta, munt, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:

Frittata all'aceto balsamico (omelet met balsamicoazijn)

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, olijfolie, parmezaanse kaas en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Thailand, een culinaire reis:

Gouden draden - foithong

Ingrediënten:
ei, suiker en water

Keuken:
Thais
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Rode wijn met ei - rosumada

Ingrediënten:
eierdooier, italiaanse rode wijn en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:

Oeufs Périgourdins - Ei "Perigord"

Ingrediënten:
eendenvet, ei, eiwit, parmaham, bladpeterselie, truffel en truffelolie

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Lunch uit De Griekse keuken thuis:

Roerei met tomaat

Ingrediënten:
eieren, olijfolie, oregano, sjalotjes, suiker, tijm, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Ei in een potje

Ingrediënten:
boter, double cream, ei en kruiden

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Eieren, gefrituurd

Ingrediënten:
ei en olie

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Roerei

Ingrediënten:
boter, double cream en ei

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Eieren, gepocheerd

Ingrediënten:
azijn en ei

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Ei met Cantal

Ingrediënten:
boter, cantal, double cream en ei

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Kaas-soufflé

Ingrediënten:
bloem, eidooier, eiwit, gruyère, melk, nootmuskaat, roomboter en slagroom

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Ei op een bord

Ingrediënten:
boter en ei

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Ei in rode wijn

Ingrediënten:
beurre manié, ei, sancerre, rood en ui

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata

Recept uit delicious. magazine - 2007-01:

Voorgerechten/ lichte maaltijden Boerenomelet uit de Jura

Ingrediënten:
omelet

Soort:
ei/omelet/frittata

Recept uit delicious. magazine - 2007-04:

Eimandjes

Soort:
ei/omelet/frittata