ei/omelet/frittata

Zoek naar ei/omelet/frittata in jouw eigen kookboeken

Ei/Omelet/Frittata koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Artisjokkenomelet

Ingrediënten:
artisjok, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Ontbijt / lunch uit Alle smaken van de regenboog:

Omelet met ham & kaas

Ingrediënten:
boter, ei, ham en parmezaanse kaas

Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Pastrami-uitsmijter

Ingrediënten:
brood, ei en rund

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Noel Cottrell, D. Pieters en M. Cottrell - Sushi, lekker en eenvoudig

Recept uit Sushi, lekker en eenvoudig:

Zoete omeletrolletjes

Ingrediënten:
droge witte wijn, ei, olie, sake, sojasaus, suiker, water en zout

Keuken:
Japans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Recept uit Een jaar in Toscane:

Frittata di sanguinaccio - Bloedworstfrittata

Ingrediënten:
ei en sanguimaccio

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Frittata met kaas

Ingrediënten:
boter, ei, gruyère, parmezaanse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Sneeuweieren - oeufs à la neige

Ingrediënten:
ei, vanillestokje, volle melk, water en witte basterdsuiker

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Sandra Bekkari en Beeld Ambassadeurs - Fast Food

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Fast Food:

Baveuse omelet met tomaat en grijze garnalen

Ingrediënten:
bieslook, ei, gemengde slasoorten, grijze garnalen, havermelk, kerstomaat en sjalot

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:

Oeufs Périgourdins - Ei "Perigord"

Ingrediënten:
eendenvet, ei, eiwit, parmaham, bladpeterselie, truffel en truffelolie

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Lunch uit De Griekse keuken thuis:

Roerei met tomaat

Ingrediënten:
eieren, olijfolie, oregano, sjalotjes, suiker, tijm, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Omelet met fijne kruiden

Ingrediënten:
bieslook, double cream, dragon, ei, kervel, peterselie en zuring

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Omelet

Ingrediënten:
double cream en ei

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Omelet, Spaans

Ingrediënten:
double cream, ei, peterselie, tomatensaus en ui

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Omelet, Florentijns

Ingrediënten:
double cream, ei en spinazie

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Omelet uit Lotharingen

Ingrediënten:
bieslook, double cream, ei, gruyère en spekblokjes

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Tortilla a la Española - Spaanse tortilla

Ingrediënten:
aardappel, ei, knoflook, melk, olijfolie, spaanse worst, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Spaanse aardappelomelet

Ingrediënten:
aardappel, ansjovisfilet, ei, knoflook, melk, olijfolie, oude kaas, peper, rode paprika, ui en zwarte olijven

Keuken:
Spaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Ei met Cantal

Ingrediënten:
boter, cantal, double cream en ei

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Eieren, gepocheerd

Ingrediënten:
azijn en ei

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata

Recept uit delicious. magazine - 2007-01:

Voorgerechten/ lichte maaltijden Boerenomelet uit de Jura

Ingrediënten:
omelet

Soort:
ei/omelet/frittata

Recept uit delicious. magazine - 2007-04:

Eimandjes

Soort:
ei/omelet/frittata

Recept uit delicious. magazine - 2007-08:

Eieren met spinazie en gamba’s, Spaanse

Ingrediënten:
eieren, gamba en spinazie

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Roerei

Ingrediënten:
boter, double cream en ei

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Eieren, gefrituurd

Ingrediënten:
ei en olie

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Ei op een bord

Ingrediënten:
boter en ei

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Ei in rode wijn

Ingrediënten:
beurre manié, ei, sancerre, rood en ui

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata