wild

Zoek naar wild in jouw eigen kookboeken

Wild koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:

Gebraden fazant met pancetta

Ingrediënten:
boter, fazant, groentebouillon, knoflook, laurier, pancetta, salie en vin santo

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gevulde konijnenboutjes

Ingrediënten:
cognac, gedroogde pruimen, kippenbouillon, kippengehakt, konijnenbouten, peper, room, suiker, vetstof, vijgen, witte vermout en zout

Soort:
wild
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Haas in tomatensaus

Ingrediënten:
boterolie, brandewijn, doorregen spek, haas, knoflook, knolselderij, laurier, olijfolie, peper, rode wijnazijn, tarwebloem, tijm, tomatenpuree, water, wildbouillon, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Hertengoulash met rommelkruid

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bloem, boter, bouquet garni, goudrenet, hertenvlees, kaneelstokje, knolselderij, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, rode kool, rode wijn, rommelkruid, suiker, ui, water, wildfond en zout

Soort:
wild
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Hele gebraden hazenrug met cognacpepersaus

Ingrediënten:
boter, cashewnoten, cognac, groene peperkorrels, hazenrug, olie, peper, room, sjalot, spruitjes, tomaat, witte druif en zout

Soort:
wild
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hertenvlees in een rijke jus

Ingrediënten:
bacon, bloem, hertenvlees, jeneverbessen, knolselderij, olijfolie, peterselie, runderbouillon, runderbouillonblokje, sjalot en worcestersaus

Keuken:
Internationaal
Soort:
wild
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Konijn cacciatore

Ingrediënten:
ansjovispasta, champignons, groene paprika, italiaanse kruiden, kippenbouillonblokje, knoflook, konijn, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tomaat uit blik, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hertenworstjes in donker bier

Ingrediënten:
bloem, donker bier, hertenworstjes, laurier, mosterd, olie, runderbouillon, runderbouillonblokje, tijm, ui en worcestersaus

Keuken:
Internationaal
Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tournedos van konijn met groene kool en champignons

Ingrediënten:
boschampignons, gerookt spek, heidebitlikeur, kalfsfond, konijnenrug, nootmuskaat, peper, room, savooiekool, sjalotten, tijm, vetstof en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Konijnenfilet in een hampakketjes

Ingrediënten:
boschampignons, eierdooier, konijnenfilets, peper, rauwe ham, sjalotten, tuinkruiden, vetstof, wijn en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Konijnenrug met mosterdkorst

Ingrediënten:
appel, broodkruim, knolselderij, konijnenrug, laurier, mosterd, peper, peterselie, tijm, vetstof, water en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Konijn met pruimensaus

Ingrediënten:
citroen, gedroogde pruimen, honing, kaneelpijpje, kippenfond, konijn, mosterd, peper, peperkoek, suiker, uien, vetstof, witte wijn en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Konijnenrug met papaja

Ingrediënten:
citroen, honing, kervelblaadjes, konijnenrug, papaja, peper, room, sojasaus, vetstof en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Konijn met krieken

Ingrediënten:
konijn, kriekenbier, krieken op sap, laurier, maïszetmeel, peper, rode ui, tijm, vetstof en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gemarineerde hazenrug

Ingrediënten:
cayennepeper, champignons, gerookt spek, hazenrug, knoflook, maïszetmeel, peper, peterselie, sjalotje, vetstof, wijnmarinade en zout

Soort:
wild
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Gevulde relmuis

Ingrediënten:
asafoetida, garum, pijnboompitten, relmuis, relmuizengehakt en varkensgehakt

Keuken:
Romeins
Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Haas

Ingrediënten:
gerookt spek, haas, laurier, maïszetmeel, peper, rode wijn, room, tijm, ui, vetstof en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rendiergebraad op Ardense wijze

Ingrediënten:
dragon, mosterd, olijfolie, peper, rauwe ham, rendiergebraad, room, sjalotjes, vetstof, witte wijn en zout

Soort:
wild
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Terentijnse zwijnenham

Ingrediënten:
garum, knoflook, laurier, laurierbes, olijfolie, peper, rode wijn, wijnruit, zeewater, zout en zwijnenham met huid

Keuken:
Romeins
Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Hindensteak met en torentje van knolselderij- en kastanjepuree

Ingrediënten:
aalbessengelei, aardappelen, cognac, hindensteaks, kastanjepuree, knolselderij, knolselderijpuree, peper, vetstof, wijnmarinade en zout

Soort:
wild
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Gekookt zwijn

Ingrediënten:
azijn, laurier, mosterd, zeewater en zwijnenvlees

Keuken:
Romeins
Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rendiersteak met krieken

Ingrediënten:
bloem, krieken op sap, peper, rendiersteaks, spek, vetstof, wijnmarinade, wortelen, zilveruitjes en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Goulash van ree, hert of everzwijn

Ingrediënten:
bloem, champignons, gerookt spek, kruidentuiltje, tomatenpuree, uien, vetstof, vleesbouillon, wijnmarinade en wild

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Hertenfilet met knoflook en basilicum in een wijnsaus

Ingrediënten:
basilicum, groene olijven, hertenfilet, knoflook, peper, rode wijn, tomaat, vetstof, wildfond en zout

Soort:
wild
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Konijnenragout

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, buikspek, knoflook, konijn, marc de bourgogne, meauxmosterd, olijfolie, pastinaak, rode port, spinazie, ui en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
wild