stoofgerecht

Zoek naar stoofgerecht in jouw eigen kookboeken

Stoofgerecht koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:

Gestoofd rundvlees met amarone

Ingrediënten:
amarone, bleekselderij, boter, olijfolie, polenta, rode wijn, schouderstuk, sukade (vlees), ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:

In inkt gestoofde inktvis met polenta

Ingrediënten:
inktvis, knoflook, olijfolie, peperoncino, peterselie, polenta, tomaat in blik en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Recept uit Jamie, de basis van het koken:

Donkere, kleverige stoofpot

Ingrediënten:
ale, bouillon, caffrey's, chipolataworstjes, guinness, john smith's, lamsstoofvlees, marmite, miniwortel, parelgort, pastinaak, rode ui, rozemarijn en wilde paddestoelen

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Rye Bread

Ingrediënten:
broodmeel, durumbloem, gerstmout, gist, melasse, niervet, oud roggebrood, roggekorrels, roggekorrels, roggemeel, sesamzaad, sherryazijn, gist, vlasspruiten, water, zonnebloempitten en zout

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / voorgerecht uit Jamie's Italie:

Ongelofelijk Siciliaans auberginestoofsel

Ingrediënten:
amandel, aubergine, groene olijven, kappertjes, knoflook, kruidenazijn, oregano, peterselie, rode ui en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Bijgerecht uit Jamie's Italie:

Stoofpot van lentegroenten

Ingrediënten:
erwten, kippenbouillon, artisjok, munt, paarse artisjok, peterselie, prei, prosciutto, snijbiet, spinazie, tuinbonen en witte ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:

Jambalaya met gerookte ham en kip

Ingrediënten:
bouillon, cajungroente, cajunkruiden, kip, knoflook, peperkorrels, peterselie, plantaardige olie, tasso, tijm, tomaten uit blik, ui, water, witte langkorrelrijst en wortel

Keuken:
Cajun
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofde fazant

Ingrediënten:
bleekselderij, fazanthen, jeneverbes, kastanje, knoflook, laurier, mascarpone, rode ui, rode wijn, rozemarijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Recept uit Jamie, de basis van het koken:

Stoofpot van kabeljauw, aardappel en bosui

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis, bosui, bouillon, courgette, kabeljauwfilet, melk, peterselie, prei, ui en witte wijn

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Gumbo

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, cayennepeper, groene ui, kippenbouillon, kippendij, kippenpoten, knoflook, laurier, oregano, paprika, paprikapoeder, peterselie, slagersrookworst, tijm, tomaten uit blik, ui, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:

Kul asi - Rundergoulash

Ingrediënten:
bladselderij, bloem, chilivlokken, groene puntpaprika, knoflook, komijnpoeder, laurier, mager rundvlees, paprikapuree, pastinaak, plantaardige olie, rijstpilav, tomaten, tomatenpuree, ui, vastkokende aardappels en wortel

Keuken:
Turks
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:

Ligurisch gestoofd konijn met rozemarijn, olijven en tomaten

Ingrediënten:
ansjovis, knoflook, konijn, pomodoritomaat, rozemarijn, witte wijn en zwarte olijven

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Stamppotje met winterpostelein en gestoofde runderlapjes

Ingrediënten:
azijn, bloemige aardappel, boter, bruine boon, kruidnagel, laurier, ontbijtkoek, peper, runderlappen, tijm, truffelaardappel, ui, vlees, winterpostelein en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit John Muller en Berthe Meijer - Het literaire eetboek

Diner / hoofdgerecht uit Het literaire eetboek:

Gentse stoverij

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, azijn, bier, boter, brood, kalfsnier, laurier, mosterd, nootmuskaat, peper, tijm, ui, varkenskarbonade, varkenslever, varkensnier en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Pot-Au-Feu

Ingrediënten:
groentefond, knolraap, kruidnagel, laurier, madeira, ossenstaart, runderfond, licht, rundergehakt van korte rib, ui en wortel

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Prik à la bordelaise

Ingrediënten:
bayonneham, bloem, boter, bouquet garni, cognac, knoflook, olijfolie, prei, prik, rode bordeauxwijn en ui

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Huo zhong dun ji tang - Gesmoorde kip met gerookte ham van de schenkel

Ingrediënten:
chinese kool, droge sherry, gember, ham van de schenkel, kip, lente-ui, peper, rijstwijn, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Lamsstoof of schaapstoof

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, knoflook, koolraap, schapenvlees, tomaat, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Home made zomer:

Bohémien à la George

Ingrediënten:
aubergines, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tomaten en zout

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Kip met paprika

Ingrediënten:
kippendijen, paprika, peper en zout

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Diner / hoofdgerecht van Jamie's dinners:

Langzaam gestoofde lamsschouder met geroosterde groenten

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, lamsschouder, laurier, prei, rode ui, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaat, tomaat in blik en wortel

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Fazantstoofpot

Ingrediënten:
bacon, double cream, fazant, madeira en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:

Anali kizli - Moeder en dochter (lamsstoofpot met balletjes en kikkererwten)

Ingrediënten:
balletjes, bladpeterselie, boter, citroensap, gedroogde kikkererwten, komijnpoeder, lamsbout, lamsgehakt, olijfolie, paprikapuree, tomatenpuree en ui

Keuken:
Turks
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

*Pot-au-Feu with Beef Shank Rillette, Sous Vide Veal Tongue, Rare Flatiron Steak, Microwave-Fried Parsley and Carrot Tops, Sous Vide Root Vegetables, Glazed Oxtail and Crispy Ravigote

Ingrediënten:
ossenstaart, ingemaakte kalfstong, kruidnagelolie, wortel, pot-au-feu consommé, flat iron steak, ravigote beignet, rillette van runderschenkel en wortelgroenten

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Constructed veal cream

Ingrediënten:
azijnzuur, blanke kalfsfond, iota carrageen, kalfsmerg, polysorbaat 80, tapiocazetmeel, wei proteine isolaat, xanthaangom en zout

Soort:
stoofgerecht