gevogelte

Zoek naar gevogelte in jouw eigen kookboeken

Gevogelte koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebratene Taubenpastete mit Feigen-Birnen-Salat - Pastei van gebraden duif met vijgen-perensalade

Ingrediënten:
boter, duiven, geklaarde boter, jeneverbessen, kippenbouillon, knolselderij, korianderzaad, laurier, maïzena, olie, pasteivulling, pimentkorrels, poedersuiker, rode wijn, strudeldeeg, tomatenpuree, ui, vijgen-perensalade, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 1 - bahmi djawa 1

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, goela djawa, ketjap benteng manis, kippenbout, knoflook, komkommer, limoensap, mie, olie, peper, prei, sambal oelek, sperziebonen, taugé, tomaat, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse koriander, witte kool en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Kip op kikkererwten

Ingrediënten:
basilicum, citroen, extra vierge olijfolie, gerookt paprikapoeder, paprika, groene peper, kikkererwten, kipfilet, knoflook, kippendij, olijfolie, peterselie, tomaat, ui, wijnazijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

kip chilindrón

Ingrediënten:
chilipoeder, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, guindilla peper, kip, knoflook, nieuwe aardappel, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, serranoham, tomatenblokjes uit blik, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:

Faisan rôti à l'orange en au cumin - Gebraden fazant met sinaasappel en karwijsaus

Ingrediënten:
boter, fazant en karwijsaus

Soort:
gevogelte
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Geroosterde duif met kruidenmayonaise

Ingrediënten:
azijn, dadel, eidooier, garum, gedroogde ui, groene kruidenmayonaise, honing, houtduif, karwij, koriander, lavas, munt, olie, peper, tortelduif en wijn

Keuken:
Romeins
Soort:
gevogelte
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:

Canard sauvage au porto et à la vanille - Wilde eend met vanille-portsaus

Ingrediënten:
boter, jonge wilde eend, peper, vanille-portsaus en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Kip Kiev

Ingrediënten:
aardappels, bacon, bladpeterselie, bladspinazie, bloem, boter, broccoli, broodkruim, cayennepeper, citroen, ei, kippenborst, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, rucola en zonnebloemolie

Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalkoenfilet met sinaasappel

Ingrediënten:
citroen, kalkoenfilet, peper, sinaasappelen, sinaasappellikeur, sjalotjes, suiker, tomatenpuree, vetstof, water, wijnazijn en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Kip met mole

Ingrediënten:
bleekselderij, cacaopoeder, gedroogde rode spaanse peper, kaneel, kaneelstokje, kip, knoflook, komijnzaad, laurier, olijfolie, pure chocolade, rode wijnazijn, sesamzaad, tomaat in blik, ui, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Julius Jaspers - Small bites - Smart food

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:

Kipkebabs met kaneel

Ingrediënten:
amandelen, couscous, drumsticks, honing, kaneel, munt, olijfolie, peper, peterselie, rozijnen, sinaasappelsap en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Julius Jaspers - Small bites - Smart food

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:

Kipvleugels met honing, gember en sesam

Ingrediënten:
chilisaus, gemberwortel, hoisinsaus, honing, kipvleugels, knoflook, kokosmelk, limoen, sesamolie, sesamzaad en sojasaus

Soort:
gevogelte
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Gebraden gans

Ingrediënten:
bijvoet, gans, goudreinet en uien

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalkoenfiletgebraad in kriekenbier

Ingrediënten:
kalkoenfiletgebraad, kriekbier, krieken op sap, laurier, maïszetmeel, mosterd, peper, peterselie, room, suiker, tijm, tomatenpuree, uien, vetstof, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Eendenborstfilet met roze pompelmoes

Ingrediënten:
eendenborstfilets, maïszetmeel, olie, peper, roze pompelmoes, suiker, witte wijn en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Eendenborstfilet met appel-knolselderijpuree

Ingrediënten:
aardappel, appelen, eendenborstfilets, gevogeltefond, knolselderij, peper, room, vetstof, zilveruitjes en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Fazant met gestoofde herfstvruchten

Ingrediënten:
appelen, boter, citroen, druiven, fazanten, gevogeltebouillon, peper, peren, sinaasappelen, suiker, suikersiroop, vetstof, walnoten en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Parelhoenborst met ravioli en prei - suprême de pintade et ravioles aux poireaux

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, kippenbouillon, parelhoenborst, prei, verse ravioli, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Parelhoen met mirabellen

Ingrediënten:
gemberpoeder, kervel, mirabelpruimen, parelhoen, peper, roomkaas, sherry, vetstof en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Amelia Wasiliev en Deirdre Rooney - Boerenkool

Lunch / bijgerecht uit Boerenkool:

Warme Linzen Met Boerenkool

Ingrediënten:
boerenkoolbladeren, chilivlokken, gemalen komijn, kippenbouillon, ui, koriander, olijfolie, palmkoolbladeren, rode wijnazijn, tomaten en wortel

Soort:
gevogelte
Een recept uit Amelia Wasiliev en Deirdre Rooney - Boerenkool

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Boerenkool:

Boerenkoolcurry

Ingrediënten:
boerenkoolbladeren, citroengras, gember, kippenbouillon, kokosmelk, korianderblaadjes, olijfolie, palmkoolbladeren, rode currypasta en sjalotjes

Soort:
gevogelte
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Eend, gestoofde

Ingrediënten:
boter, bouillon, goudreinet, maïzena, salieblaadjes, tamme eend en ui

Soort:
gevogelte
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kip, geroosterde

Ingrediënten:
braadkip, olie, paprikapoeder en piepkuiken

Soort:
gevogelte
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kip, gebraden

Ingrediënten:
boter, braadkip en margarine

Soort:
gevogelte
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:

Duo de cailles en papillote - Kwartels in een pakketje

Ingrediënten:
boter, kippenbouillon, kwartelbouillon, kwartels, kwartelsaus, peper, prei, sjalot, truffel, truffelnat, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Julius Jaspers - Small bites - Smart food

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:

Kipfilet met een oosterse dressing

Ingrediënten:
bosui, gemberwortel, ketjap manis, kipfilet, knoflook, limoen, peperkorrels, spaanse peper en zout

Soort:
gevogelte