gevogelte

Zoek naar gevogelte in jouw eigen kookboeken

Gevogelte koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebratene Taubenpastete mit Feigen-Birnen-Salat - Pastei van gebraden duif met vijgen-perensalade

Ingrediënten:
boter, duiven, geklaarde boter, jeneverbessen, kippenbouillon, knolselderij, korianderzaad, laurier, maïzena, olie, pasteivulling, pimentkorrels, poedersuiker, rode wijn, strudeldeeg, tomatenpuree, ui, vijgen-perensalade, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 1 - bahmi djawa 1

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, goela djawa, ketjap benteng manis, kippenbout, knoflook, komkommer, limoensap, mie, olie, peper, prei, sambal oelek, sperziebonen, taugé, tomaat, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse koriander, witte kool en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Solo Food

Recept uit Solo Food:

Solokip met rozemarijn en Roseval-aardappeltjes

Ingrediënten:
boter, citroen, olijfolie, piepkuiken, rosevalaardappels en verse rozemarijn

Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kwartel met witloof

Ingrediënten:
kwartels, peper, vetstof, wildfond, witloof en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Gepaneerde kippenreepjes

Ingrediënten:
eiwitten, kokosnoot, grenadine, honing, kipfilets, mosterd, olie, peper, prinsessenbonen, rode krulsla, rode wijn, sherryazijn, taugé, ui, vetstof en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:

Ingwerhuhn mit Asiatischen Tomaten und Bratkartoffeln (Dollase) - Gemberkip met Aziatische tomaten en gebakken aardappelen (Dollase)

Ingrediënten:
boter, fleur de sel, gember, kippenbout, la ratte aardappel, olijfolie, prei, sjalot, tomatensaus met rijstazijn soja en citroengras en witte wijn

Keuken:
Aziatisch / Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:

Gevlinderd haantje

Ingrediënten:
jonge haan, knoflook, peper, sesamolie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Kip met zwarte bonen en shiitake

Ingrediënten:
donkere sojasaus, gedroogde shiitake, gezouten zwarte boontjes, kipdrumsticks, knoflook, suiker en ui

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:

Bladerdeeggebakjes met geitenkaas en gerookte eendenborst

Ingrediënten:
acaciahoning, bladerdeeg, eidooier, geitenkaasjes en gerookte eendenborst

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Kip in sojasaus

Ingrediënten:
gember, japanse sojasaus, kaneelstokje, kip, knoflook, lichte sojasaus, rietsuiker, sesamolie, sherry, sinaasappelschil en steranijspeulen

Keuken:
Oosters
Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kipfilet gepaneerd in pistachenoten met mango's

Ingrediënten:
eieren, kerriepoeder, kipfilets, maïszetmeel, mangochutney, mango's, munt, papaja, peper, pistache, room, vetstof, water en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [5]:

Maple Vinegar Gastrique

Ingrediënten:
ciderazijn, esdoornsiroop, microkristallijn cellulose en sherryazijn

Soort:
gevogelte
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Kip uit de oven

Ingrediënten:
citroen, kippendijen, kippenpoten, olijfolie, rozemarijn en vastkokende aardappel

Soort:
gevogelte
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Bressekip met vin jaune

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, bressekip, gevogeltebouillon, knoflook, morielje, olie, sjalot, slagroom en vin jaune

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Fried chicken

Ingrediënten:
bloem, braadkip, frituurolie, karnemelk, reuzel en zeezout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Rijstschotel met kip, barbecuesaus en honing

Ingrediënten:
barbecuekruiden, barbecuesaus, doperwten, gerookt paprikapoeder, honing, kippenbouillon, kippenbout, knoflook, olie, rijst, rode paprika, tomaat uit blik, tomatenpuree, ui, witte wijn en zongedroogde tomaat

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Pittige cajunkip

Ingrediënten:
bacon, cajunkruiden, chilisaus, extra vierge-olijfolie, feta, kipfilet, koriander, lente-ui, limoen, maiskolven, okra, olijfolie, ontbijtspek, polenta, rode spaanse peper, tomaat en zoete aardappel

Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Groentesalade met gebakken kipenreepjes

Ingrediënten:
frambozen, frambozenazijn, kipfilets, knoflook, olijfolie, peper, pijnboompitten, prinsessenbonen, sla, vetstof, wortelen en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [5]:

Crispy Hay-Smoked Chicken

Ingrediënten:
activa® gs, activa® rm, frituurvet, hooi, kippenvel, kip, pekel, stro en vloeibare stikstof

Soort:
gevogelte
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:

Kip met citroenboter met wilde spinazie

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, kip, peper, sjalot, wilde spinazie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kipfilet met pompelmoes

Ingrediënten:
bloem, dadels, kerriepoeder, kipfilet, pompelmoes, vetstof, water en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Eend-sinaasappelpaté

Ingrediënten:
appel, bacon, broodkruim, cognac, eend, eendenlever, ei, venkelzaad, kalfsgehakt, peterselie, tijm en ui

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Quail with Apple-Vinegar Emulsion and Water Chestnuts

Ingrediënten:
appelcider-azijnemulsie, kwartel en waterkastanje

Soort:
gevogelte
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kip met rijst en doperwtjes

Ingrediënten:
doperwtjes, groene paprika, kip, kippenbouillon, kippenbouten, knoflook, koenjitpoeder, mager spek, olie, peterselie, rijst, tomaat, ui en witte wijn

Soort:
gevogelte
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kipcurry

Ingrediënten:
boter, gemberwortel, tomaat, room, kaneel, kerriepoeder, knoflook, komijnzaad, kruidnagel, margarine, ui en yoghurt

Soort:
gevogelte
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kipdrumsticks met zoetzure saus

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, droge sherry, drumsticks, gemberpoeder, gemberwortel, ketjap manis, knoflook, olie, sjalot en water

Soort:
gevogelte