ijs/sorbet/granita/panna cotta

Zoek naar ijs/sorbet/granita/panna cotta in jouw eigen kookboeken

Ijs/Sorbet/Granita/Panna Cotta koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Mastiek-ijs

Ingrediënten:
basterdsuiker, chios-mastiek, melk en schenkroom

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Aarbeiensorbet

Ingrediënten:
aardbei, citroensap, citroenschil, melk en suiker

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit  - Magimix IJsmachine

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Magimix IJsmachine :

Sorbet met witte wijn

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, eiwit, gelatine, kristalsuiker, water en zoete witte wijn

Soort:
sorbet / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit  - Magimix IJsmachine

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Magimix IJsmachine :

Aardbeiensorbet

Ingrediënten:
aardbeien, citroensap, diepvries aardbeien, eiwit, gelatinepoeder, kristalsuiker en water

Soort:
sorbet / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / nagerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Citruspannacotta

Ingrediënten:
citroenrasp, gelatinepoeder, karnemelk, neutrale olie, sinaasappelrasp, slagroom, suiker, vanillestokje en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Opfrisser met groene thee en limoen

Ingrediënten:
eiwit, fructose, fruitsuiker, groene thee, limoensap, limoenschil, matcha, pectinepoeder en wodka

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Sorbet van rode appels - sorbet pomme rouge

Ingrediënten:
citroensap, gemalen zwarte peper, rode appel en suikersiroop

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Sorbet van groene appels - sorbet pomme verte

Ingrediënten:
citroensap, granny smith, suikersiroop en zwarte peper

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Basisrecept voor ijs

Ingrediënten:
eierdooier, melk, room en suiker

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Sinaasappel-butterscotchcoupe

Ingrediënten:
blanke amandelen, boter, bruine basterdsuiker, sinaasappel, slagroom en vanille-ijs

Keuken:
Europees
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Karnemelksorbet met kiwi en aardbeien

Ingrediënten:
aardbei, bladgelatine, karnemelk, kiwi, poedersuiker en sinaasappellikeur

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

IJscoupe met bosbessensaus

Ingrediënten:
bosbessen, garneerchocolaatjes, slagroom, suiker, vanille-ijs en verse munt

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Karamel-chocoladeijs

Ingrediënten:
bladgelatine, garneerchocolaatjes, mars-reep, melk en slagroom

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Regenboog ijstaart met chocoladesaus

Ingrediënten:
aardbei, aardbeienijs, koffie-ijs, koffielikeur, mokkaboontjes, pistache-ijs, pure chocolade, slagroom en suiker

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Spuntino:

Laurierijs

Ingrediënten:
eidooier, laurier, melk, slagroom en tafelsuiker

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Sgroppino - Venetiaans citroen- en aardbeienshake met mousserende wijn

Ingrediënten:
aardbeien, citroensap, citroenschil, fijne tafelsuiker, prosecco en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Semifreddo met kersen

Ingrediënten:
amaretti, eidooier, kaneel, kersen, slagroom, suiker en zoete witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / nagerecht uit Morito:

PX-ijs

Ingrediënten:
kaneelstokje, scharrelei, sherry pedro ximenez, slagroom, sultanarozijnen, vanillestokje, volle melk en witte basterdsuiker

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / nagerecht uit Culinaria España:

Sorbet met rioja - sorbete de rioja

Ingrediënten:
eiwit, kaneelpijpje, rode wijn, sinaasappelrasp, suiker en verse munt

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Jasmijnijs - gelato di gelsomino

Ingrediënten:
eiwit, jasmijnbloesem, kaneelstokje, rum, scursunerawortel en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / nagerecht uit Moro:

Rozenwaterijs met kardemom

Ingrediënten:
dikke room, fijne suiker, gecondenseerde melk, groene kardemompeulen, kaneelstokje, mastiekkristallen, melk, rozenblaadjes, rozenwater en suiker

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / nagerecht uit Culinaria España:

Leche merengada

Ingrediënten:
citroenrasp, eiwit, kaneelpijpje, melk, poedersuiker en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / nagerecht uit Culinaria España:

Sinaasappelsorbet

Ingrediënten:
eiwit, sinaasappellikeur, sinaasappelsap en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Snack of tussendoortje / drinken uit Ingrediënten:

Theegranita

Ingrediënten:
citroen, likeur, suiker en woudvruchtenthee

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit L. Esquivel - Rode rozen en tortilla´s

Diner / nagerecht uit Rode rozen en tortilla´s:

Jasmijnsorbet

Ingrediënten:
suiker, tak jasmijn en water

Keuken:
Mexicaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Tuttifruttitaartje met kaneelijs

Ingrediënten:
dadels, gedroogde abrikoos, gedroogde vijgen, kaneelijs, pistachenootjes, sinaasappel en vloeibare honing

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta