beslag/deeg

beslag/deeg

Zoek naar beslag/deeg in jouw eigen kookboeken

Beslag/Deeg koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Basisrecept voor pastei

Ingrediënten:
boter, gist, meel, melk, olie, suiker, water en zout

Keuken:
Europees / Russisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Basisrecept voor pelmeni

Ingrediënten:
meel, melk, olie en zout

Keuken:
Europees / Russisch
Soort:
pasta/noodles / beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Gerrit van den Brenk - ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier

Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:

Stijve letter-deeg

Ingrediënten:
boter, ei, meel, melis broodsuiker en zoete melk

Keuken:
Hollands
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Rosalba De Magistris en Massimo Pessina - Gevulde deeghapjes

Snack of tussendoortje uit Gevulde deeghapjes:

Naanpasteitjes

Ingrediënten:
bloem, boter, droge gist, maanzaad, piment d'espelette, suiker, tomaat en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Rosalba De Magistris en Massimo Pessina - Gevulde deeghapjes

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gevulde deeghapjes:

Pasteitjes met kerstomaatjes, mozzerella en rucola

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, kerstomaat, mozzarella en rucola

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Piedeeg

Ingrediënten:
bloem, melk, niervet en reuzel

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg

Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:

Pasteideeg

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bloem, boter, ei, invertsuiker, water en zout

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pasta frolla - Zoet deeg met eidooiers

Ingrediënten:
bloem, eidooier, ijswater, kristalsuiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Recept uit Italië:

Pizzadeeg

Ingrediënten:
gedroogde gist, olijfolie, patentbloem, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Basisrecept uit Brits bakboek:

Hot water crust pastry

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Yeats batter

Ingrediënten:
bloem, trisol, gist en water

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Basisrecept uit 1080 recepten:

Zoet Frans taartdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooier, instantgist, kristalsuiker, melk en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Basisrecept uit 1080 recepten:

Zanddeeg voor taarten

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, kristalsuiker en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Basisrecept uit Culinaria U.S.A.:

Zuurdesem

Ingrediënten:
bloem, gedroogde gist en water

Keuken:
Amerikaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Rosalba De Magistris en Massimo Pessina - Gevulde deeghapjes

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Gevulde deeghapjes:

Zanddeeg, simpel en smakelijk

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, ei en poedersuiker

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Rosalba De Magistris en Massimo Pessina - Gevulde deeghapjes

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Gevulde deeghapjes:

Verrijkt korstdeeg, makkelijk en heerlijk

Ingrediënten:
bloem, boter en eidooier

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Hard wenerdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, sinaasappelrasp, suiker en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Sfinciunideeg

Ingrediënten:
bloem, droge gist, extra vergine olijfolie, suiker, volle melk, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Pizzadeeg

Ingrediënten:
fijne kristalsuiker, gedroogde gist, geklaarde boter, plantaardig vet en reuzel

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Cider batter

Ingrediënten:
bloem, cider, ciderazijn, tapiocazetmeel, xanthaangom en zuiveringszout

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Cornmeal batter

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, karnemelk, maïzena, methylcellulose k100m en zout

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Egg Yolk batter

Ingrediënten:
aardappelmeel van zoete aardappel, bloem, eidooier, ijswater, moutazijn, old bay specerijenmix, rijstzetmeel van kleefrijst en zout

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Crispy Tempura batter

Ingrediënten:
bloem, maïzena, ultra starch® gemodificeerd maiszetmeel, wodka, water en zuiveringszout

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Beslag voor frituren

Ingrediënten:
bier, bloem, cognac, ei, eiwit, kirsch, melk, olie en rum

Keuken:
Frans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Tempura-batter

Ingrediënten:
bloem, moutsiroop, rijstmeel, sake, wodka en zuiveringszout

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Whole Egg batter

Ingrediënten:
aardappelmeel van zoete aardappel, bier, ei en gedroogde gist

Soort:
beslag/deeg